Book of Ra 2

Book of Ra 2

Book of Ra este unul dintre cele mai populare și distractive jocuri de cazino. Specificitatea acestui joc de cazino este că te face să descoperi lumea misterioasă a Egiptului antic și te face să joci rolul unui explorator în căutarea unei cărți mitologice care aduce bogăție proprietarului său.

Câștiguri recente

Grafica frumoasă și simbolurile însoțite de efecte sonore orientale creează o senzație cu adevărat autentică și ridică suspansul pe măsură ce jocul progresează.

Novoline și Gaminator, proprietarii acestor jocuri slot, au lansat pentru moment două versiuni: Cartea lui Ras „Classic“ versiune și Cartea lui Ra „Deluxe“versiune.

Câștiguri recente

Trucuri și strategii

Jocul Book of Ra ‘Classic’ este format din 5 role cu 9 linii de câștig, în timp ce versiunea Deluxe include 5 role și 10 linii și o grafică puțin mai bună. Scopul este de a potrivi cel puțin 3 simboluri identice de la stânga la dreapta. Simbolul „Book” servește atât ca simbol joker, cât și ca simbol bonus.

Câștigarea a cel puțin 3 simboluri bonus lansează jocul bonus (pentru a câștiga un bonus, nu este necesar ca cărțile sunt situate pe una dintre liniile câștigătoare, deoarece acestea sunt simboluri împrăștiate).

Trucuri și strategii

Alternative

Redarea Book of Ra sau alte jocuri Novomatic nu este permis pentru jucătorii din Romania, pe orice cazinou online, dar puteți juca alte jocuri populare, cum ar fi Starburst, Gonzos Quest… pe cazinoul 4crown care oferă până la 2000 euro bonus de bun venit.

Jocul bonus constă în 10 rotiri gratuite în timpul cărora un simbol selectat aleatoriu va fi folosit ca joker pe durata bonusului. Găsiți-vă propria carte mitologică divină jucând cel mai bun joc slot complet gratuit pe site-ul nostru. Pentru a juca Book of Ra jocuri, nu este nevoie pentru a descărca orice software special, folosi doar un browser de Internet clasic, cum ar fi Mozilla Firefox sau Google Chrome.

Lasă un comentariu