Castiguri de top si cum sa castigi la Book of Ra

Castiguri de top si cum sa castigi la Book of Ra

Știm cu toții că slot machines sunt destul de distractiv. De fapt, atunci când vă aflați într-un cazinou, fie fizice sau on-line, te uiți pentru aceste mașini pentru toată distracția pe care le oferă. Dar există unele jocuri care ies în evidență mai mult decât altele, iar acest lucru este cazul perfect al Book of Ra.

20000 de lei dintr-un foc

Pentru cei care nu știu, cartea de joc mașină Ra este un slot machine creat de oamenii din Novomatic.  Tema sa are de a face cu una dintre cele mai populare în aceste jocuri, care este Egiptul antic. Numai în acest caz, vă puneți în locul unui aventurier care caută comorile găsite în aceste ținuturi îndepărtate.

500 euro pe un pariu de 0.50 cenți

În ceea ce privește simbolurile, acestea mențin valorile clasice de carduri, din 10 la as. Și printre simbolurile care diferă în acest joc, va fi capabil să găsească arheolog, gândaci și diverse sarcofage cu referiri clare la mumii.

500 euro pe un pariu de 0.50 cenți

2300 de euro în câteva minute

Designul jocului are de a face cu cinci rânduri lungi de trei lățime, ceea ce face pentru mulți poate fi un joc de o tăietură mult mai clasic. Puteți avea un maxim de nouă linii de plată, ceea ce face chiar mai interesant.

Cu toate acestea Book of Ra jocuri slot sunt complet din cutie, deoarece acestea oferă distracție nelimitat. Și, în timp ce este adevărat că versiunea originală poate fi foarte de bază pentru unii, jocul are, de asemenea, Book of Ra versiune Deluxe. Care are animații mai bune și sunete pentru o experiență de joc mai bună.

362 de euro pe o mână bună la pacanele cu speciale

Obiectivul principal al acestei mașini este de a conecta cu cel puțin trei simboluri, și un maxim de cinci pentru diferite bonusuri. Desigur, acest lucru trebuie să fie de la stânga la dreapta și vom avea alte simboluri care ne vor ajuta să ne îmbunătățim jocul. În acest caz, simbolul cărții ca atare, The“Cartea lui Ra ” funcționează ca un sălbatic, în plus față de împrăștia și pentru bonusuri.

362 de euro pe o mână bună la pacanele cu speciale

Încearcă-ți și tu norocul la Book of Ra cu un bonus fără depunere

Dacă acesta este cazul cu sălbatic, puteți înlocui în liniște orice alt simbol pentru combinații mai bune câștigătoare. Dacă apar două sau mai multe simboluri, primiți un premiu scatter care crește în funcție de simbolurile pe care le obțineți. Acest lucru este rezumat în X2 cu trei, x20 cu patru și x200 cu cinci. În cele din urmă pentru bonus, puteți alege un simbol la întâmplare într-o rundă de rotiri gratuite, care poate fi de zece.

Lasă un comentariu