Jocuri pacanele: ce este RNG? (Random Number Generator)

Jocuri pacanele ce este RNG (Random Number Generator)

Lottomatica se angajează să asigure un mediu de joc sigur. Fiabilitatea software-ului de jocuri de cazino online Lottomatica este asigurată de verificări periodice menite să asigure standarde ridicate de fiabilitate.

Online Lottomatica lui Cazinou utilizează sistemul RNG sau un generator de numere aleatorii. Certificarea RNG, care este necesară pentru toate cazinourile online de AAMS, este un certificat de succes legate de testele de conformitate efectuate de GLI-Gaming Laboratories International și Associates Gaming (GA) pe Generator de numere aleatoare (RNG), utilizat de seful Media AB (seful Media) în țările cu prevederi legale detaliate.

RNG – legea la jocuri pacanele online

Folosind algoritmul de criptare Blowfish, RNG-ul creează numere aleatoare fără întrerupere și apoi asociază fiecărui număr, un rezultat diferit în distribuirea cărților de joc sau la rândul său, roata ruletei sau din nou în aruncarea zarurilor.

Numai atunci când jucătorul activează jocul selectând butonul în raport cu distribuția cărților sau cu aruncarea mingii, software-ul se asociază cu numărul procesat în acel moment, imaginile care vor arăta rezultatul mâinii.

RNG – legea la jocuri pacanele online

Testele de evaluare efectuate de GLI și GA au arătat că toate procesele de pe un server ia numere aleatoare generate de aceeași sursă. Starea RNG este în mod constant schimbat, chiar și atunci când nu este utilizat de orice joc, pentru a evita orice fel de manipulare. Cheile și datele pentru criptarea inițială sunt modificate cel mult în fiecare oră.

Cum funcționează RNG la jocuri pacanele

Toate valorile sunt monitorizate în mod constant și RNG-ul este oprit în cazul în care sunt detectate erori. Numerele aleatorii sunt extrase folosind un număr de interfețe RNG, interfețe care sunt foarte strâns amintesc de lumea cazinourilor reale.

Cum funcționează RNG la jocuri pacanele

Lasă un comentariu