Depuneri și retrageri la MaxBet

Depuneri și retrageri la MaxBet

MaxBet este o casa de pariuri inițial de Balvano (Potenza), care în ultimii ani a devenit un punct de referință pentru călărie entuziaști. Site-ul oferă o multitudine de servicii (de la bonusuri de bun venit la nenumărate cote, la metodele de plată disponibile).

În cadrul acestei sesiuni vom oferi un ghid detaliat privind secțiunea de depuneri și retrageri a MaxBet. Înainte de a intra în detalii, totuși, este necesar să rețineți că în cadrul site-ului nostru puteți compara secțiunile “depuse și retrageri” ale tuturor operatorilor AAMS.

Cum fac o depunere MaxBet?

Pentru o comparație între metodele de depunere și retragere a tuturor caselor de pariuri citiți ghidul superscommesse dedicat metodelor de plată ale site-urilor de pariuri. Cum se depune pe MaxBet: metode de încărcare și calendar

Cum fac o depunere MaxBet?

Care este depunerea minimă la MaxBet?

Depunerea pe MaxBet este simplă: accesați secțiunea “depozit” din zona dvs. personală și alegeți modul de depunere dorit. Casa de pariuri oferă clienților săi 11 metode de plată pentru a efectua reîncărcări. Înainte de a le prezenta unul câte unul, să vedem în mod specific pașii de urmat pentru a reîncărca contul de joc.

Aici este procedura de a face un depozit pe MaxBet de pe site-ul desktop pentru PC.

Prin ce metode de plată pot face o depunere MaxBet?

Introduceți site-ul casei de pariuri. Acesta este link-ul către site-ul oficial al MaxBet. Faceți clic pe „Info“ , secțiunea din bara principală în hompage.

Selectați elementul “Gestionarea contului”. Faceți clic pe “depozite” pentru a selecta metodele de plată disponibile pe MaxBet și completați contul. Alegeți una dintre următoarele metode de plată: Visa, Visa Electron, transfer bancar, Transfer Instant (Transfer Rapid), Mastercard, Mestro, Skrill, Neteller, Paypal, Onshop, Paysafecard, MaxBet reîncărcare.

Prin ce metode de plată pot face o depunere MaxBet?

Cum pot face o retragere MaxBet?

Aceasta este procedura de a face o reîncărcare MaxBet de pe mobil:

  • Introduceți site-ul casei de pariuri de pe mobil sau App. Acesta este link-ul către site-ul oficial al MaxBet.
  • Conectați-vă făcând clic pe caseta albastră cu cuvintele ” login”
  • Faceți clic pe „Info“ , secțiunea din bara principală în hompage.
  • Selectați elementul “Gestionarea contului”.

Faceți clic pe “depozite” pentru a selecta metodele de plată disponibile pe MaxBet și completați contul. Alegeți una dintre următoarele metode de plată: Visa, Visa Electron, transfer bancar, Transfer Instant (Transfer Rapid), Mastercard, Mestro, Skrill, Neteller, Paypal, Onshop, Paysafecard, MaxBet reîncărcare.

Lasă un comentariu