Extra Stars

Extra Stars

Datorită provocărilor de box-office din Extra Stars, veți putea câștiga stele suplimentare pentru Battle Pass, iar în această săptămână există o recompensă ascunsă într-un anumit loc pe hartă, care va apărea numai dacă ați parcurs o serie de pași înainte.

Cum se joacă Extra Stars gratis

Sezonul 4 al Extra Stars a adus multe noutăți și surprize și, în plus față de piei și puteri speciale, există și provocările de box-office, care ne vor recompensa cu o serie de stele și adăugiri dacă vom efectua o serie de sarcini înainte. În acest fel Extra Stars devine mult mai distractiv în acest nou sezon, dar cu o mai mare rivalitate a utilizatorilor.

Cum se joacă Extra Stars gratis

Caracteristici speciale

Dacă doriți să obțineți steaua Secret în Extra Stars datorită provocărilor dulapului, vom lua toți pașii de care aveți nevoie. Este destul de simplu să obțineți, dar mai întâi trebuie să dedicați suficiente ore jocului, așa că pregătiți-vă să petreceți câteva zile distractive.

Simboluri cu poftă de distracție

Pentru a obține gratuit Stele în Extra Stars puteți profita de provocările box-office-ului, iar în această săptămână ascund o recompensă suculentă. Box office Challenge ne cere să finalizeze toate provocările diferitelor săptămâni pentru a ne aduce recompense. Deoarece până acum sunt activate doar provocările din săptămâna 1 a acestui sezon 4, trebuie să depășiți fiecare dintre ele.

Simboluri cu poftă de distracție

Verdict

Odată ce le vom depăși, vom fi răsplătiți cu un ecran de încărcare care ascunde o mare comoară. După cum puteți vedea în imagine, există o stea de luptă în partea de sus a unui turn, în special închisoarea.

  • Depășiți toate provocările din săptămâna 1 a sezonului 4
  • Verificați noua imagine de marfă pe care o primiți ca recompensă
  • Se îndreaptă spre partea de nord-est a închisorii, în turn, pentru a colecta Steaua de luptă.

Datorită acestui lucru puteți obține stele secrete în Extra Stars pentru a vă bate prietenii în scoruri. Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor, puteți verifica ghidul nostru Extra Stars și ieftin.

Lasă un comentariu