Dice Roll

Dice RollÎn funcţie de care rapoarte credeţi că există o proporţie din populaţia care niciodată vreodată vă va da o sesizare, şi că proporţia este undeva între 20% şi 35% se pare. Deci, indiferent cât de bună este tehnica noastră sau cât de frumoasă suntem sau cât de merituoasă este o proporție destul de semnificativă a lumii care nu va da recomandări. Niciodată.

Fructe cu câștiguri de top

Dar există o proporţie similară, care va da practic întotdeauna recomandări doar pentru că aţi întrebat (dacă nu sunt complet şi cu totul merită). Presupunând că sunteți ca majoritatea celorlalți profesioniști în sensul că sunteți orientat spre servicii, cunoștințe, plăcut, purtați haine decente și nu mirosiți îngrozitor, atunci o bună parte a omenirii vă va oferi recomandări pur și simplu pentru că ați cerut.

Deci, de ce nu consilierii aruncă zarurile mai des și fac doar un punct de a cere tuturor recomandărilor la momentul potrivit oricum?

Aproximativ un sfert la o treime din timp aveţi de gând pentru a obţine conduce, Deci, de ce nu ar vă întreb?

Jackpoturi progresive – joc pacanele

Jackpoturi progresive – joc pacaneleChiar dacă nu avem un mod deosebit de inteligent sau lustruit de a cere există o proporție echitabilă, care va oferi introduceri favorabile oricum, deci ce avem de pierdut? Cei care spun “nu” nu te resping personal, ei resping noțiunea de a trimite pe cineva la oricine, la toate. Nu e nimic personal. Dacă nu mirosi îngrozitor, atunci ar putea fi personal.

Cheia pentru a nu lipsesc pe aceste oportunităţi este asigurarea că cere, sau cel puţin alertarea oamenilor la faptul că doriţi să fie menţionate, este parte a procesului de dumneavoastră. Prin simpla includere în procesul de interviu la un moment dat și apoi folosind-o de fiecare dată când va genera unele conduce … și fiecare dintre ele este potențial de aur.

Pregătirea excelentă și îndemânarea vă vor ajuta să convertiți 35-60% din populația care este poate ….cei care pot sau nu pot da recomandări. În următorul post voi discuta în detaliu pregătirea și abilitățile care ajuta la deblocarea acestor oportunități, pentru că ei fac o diferență masivă la nivelul de succes cu word-of-mouth marketing, cu toate acestea cred că este mai important să se asigure că procesul nostru include poziționare pentru cer și pentru recomandări înainte de a vă faceți griji despre tehnica de mare sau de a fi deosebit de inteligent.

Lasă un comentariu