Dolphins Pearl

Dolphins Pearl

Ce modalitate mai bună de a începe noul an? Noul Super Mario Bros U Deluxe pe Switch este o versiune completă a jocului lansat pe Wii U, cu o serie de conținut suplimentar și o mulțime de îmbunătățiri tehnice disponibile imediat.

Exact ca și în cazul multor alte perle lansate pe consola de ultimă generație a Nintendo, originalul a fost trecut cu vederea pe nedrept de către publicul larg, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai bune titluri din serie. Prin urmare, este minunat să știți că Switch tocmai a primit o conversie de magnitudine similară cu cea văzută în Mario Kart 8 Deluxe.

Îmbunătățirile aduse în varianta Deluxe a jocului

Ce este inclus în pachet? Ei bine, jocul original și expansiunea dedicată lui Luigi fac parte din pachet și, deși integrarea cu Miiverse a fost pierdută, totul a rămas intact. Două personaje noi sunt disponibile de la început (Nabbit și Toadette), care oferă modalități mai ușoare de a aprecia titlul. În afară de asta, noua versiune este foarte asemănătoare cu cea originală, dar, dacă ne uităm atent sub suprafață, există mult mai multe schimbări decât v-ați putea aștepta.

Îmbunătățirile aduse în varianta Deluxe a jocului

Simbolurile prezente în joc

Privind înapoi, noul Super Mario Bros nu a fost niciodată cea mai avansată serie Nintendo din punct de vedere tehnic, ci, mai degrabă, este un tribut excelent pentru povestea mascotei. Se merge înapoi la stilul de Super Mario World pentru SNES cu aspectul său hartă inconfundabil.

Este un tribut adus tradiției bogate a marelui N în domeniul designului jocului 2D, care, dimpotrivă, s-ar pierde în timp (în ciuda faptului că totul este tradus într-o lume redată în 3D).

Simbolurile prezente în joc

Dolphin Pearl Deluxe – joc pacanele pentru iubitorii de adrenalină

Acestea fiind spuse, este bine să subliniem că dezvoltatorii nu s-au odihnit pe lauri. Grafica bazată pe spritele lui Mario World au fost sacrificate în favoarea unei modelări 3D a personajelor.

Avantajul este că acest factor deschide porțile pentru tehnici mai moderne de iluminare și umbrire chiar și pentru elemente cum ar fi apa sau lava. Nimic prea revoluționar, să fie clar, dar acest lucru permite mingilor de foc și surselor de lumină să lumineze corect geometriile din apropiere.

Lasă un comentariu