Un nou joc pacanele online: Terminator 2

Un nou joc pacanele online: Terminator 2

Terminator din Cracovia? Parțial. Sediul se află acolo producătorul polonez de jocuri video Teyon, cea mai recentă producție care este primul person shooter “Terminator: rezistență”. – Sperăm că fanii videoclipului vor observa și vor aprecia toate detaliile pe care le-am inclus în joc. Lupta este partea ei importantă și emoțională, dar am vrut, de asemenea, să creăm o poveste interesantă, personaje drăguțe și elemente utile ale mecanicii RPG”, a spus Peter Latoja de la Teyon.

Simboluri și animații inspirate de personajele din Terminator

Compania Teyon a fost înființată în 2006.  Printre acestea se numără Rambo: un joc video bazat pe o serie de filme cu Sylvester Stallone. Desigur, producția din 2013 nu a fost bine apreciată, dar acest lucru nu a împiedicat crearea unui joc bazat pe o altă serie de filme iconice, cu excepția lui Arnold Schwarzenegger.

– Jocul are avantajul că transmite foarte precis lumea Terminatorului. Apare o temă muzicală iconică, vedem mașini familiare cu filmele noastre. În plus, dezvoltatorii au venit cu o idee foarte bună, lansând benzi desenate, care este o introducere în joc și se referă și mai mult la ecranare, a declarat Nikolai Dusiński, manager de marketing și PR de la Koch Media Poland, distribuitor de joc.

Simboluri și animații inspirate de personajele din Terminator

– Când am creat jocul, am știut că recrearea exactă a războiului în viitor ar fi foarte importantă pentru fani, așa că am petrecut foarte mult timp analizând fragmentele sale în primele două filme”, a adăugat Latoha. -Cel mai bun exemplu este adăpostul rezistenței în primul Terminator. În plus, uniformele lor sunt la fel de asemănătoare cu filmele pe cât posibil. Sperăm că fanii filmelor vor observa și aprecia toate aceste detalii. Lupta este o parte importantă și interesantă a jocului, dar am vrut, de asemenea, să creăm o poveste interesantă, personaje atractive și elemente satisfăcătoare ale mecanicii RPG.

Câștiguri mari la pacanele online cu Terminator 2

Jocul “Terminator: rezistență” este o continuare poveste a unității și a celor două. Ignoră alte producții, inclusiv Cărți, alte jocuri și seriale. De asemenea, ultimul, al șaselea film deja în serie, pentru producția care este responsabil de creatorul primelor două părți James Cameron” “Terminator: Dark Destiny”.

Câștiguri mari la pacanele online cu Terminator 2

Lasă un comentariu