Jocurile cu 77777 gratis – de unde vine norocul?

Jocurile cu 77777 gratis – de unde vine norocul

Numerele de-a lungul istoriei omenirii au păstrat un halou de mister care le face simboluri importante ale vieții de zi cu zi și le înalță ca reprezentări mistice care favorizează evenimentele și atrag noroc. Matematica, astrologia și multe alte științe au legat numerologia de însăși existența ființei umane, dar au legat-o și de artele divinației, vibrațiile astrale și norocul.

77777 – cifra magică

Puterea numerelor nu este atât de bine cunoscută oamenilor obișnuiți, însă numărul 7 a fost prezent ca un simbol al Fortunei, autorității și bogăției în slangul jucătorilor de cazino și case de pariuri din întreaga lume.

Istoria numărului 7: Sistemele numerice au însoțit omul pentru o lungă perioadă de timp, dar importanța numărului șapte poate fi atribuită filosofilor și oamenilor de știință din epoca antică care au văzut în acest simbol conotații speciale care au făcut-o unică.

77777 – cifra magică

77777 gratis – testează-ți norocul

Pentru filosoful şi matematicianul grec numit Pitagora, care a existat în anul 500 înainte de Hristos, numărul şapte a reprezentat perfecţiunea cosmosului aşa cum este format prin unirea numerelor 3 şi 4 care înseamnă: triunghiul perfect al cerurilor împletesc cu armonia pământului.

77777 gratis – testează-ți norocul

5 Dazzling Hot

Norocul numărului 7: În Numerologie, fiecare număr este înconjurat de trăsături speciale care îi conferă puterea de a fuziona cu subconștientul, comportamentul și vibrațiile naturii umane pentru a schimba într-o oarecare măsură situațiile de viață ale indivizilor. De aceea, jucătorii de cazino o adoptă ca un amulet de noroc.

Shining Crown

Acest număr este legat de înțelepciune, raționament și perfecțiune, permițându-i să fie direct legat de noroc în jocurile de noroc, deoarece conectează jucătorul cu un magnetism special care îl determină să crească probabilitatea de a câștiga în blackjack, poker sau orice alt joc.

Sevens High

Numărul șapte este catalogat ca un simbol cabalist care a repetat în trei ori ca utilizate în cazinouri și case de jocuri de noroc; 777; poate realiza creșterea câștigurilor, cu toate acestea, ceea ce este sigur este că vizitatorul va reuși să intre în lumea de divertisment și distracție înfășurat în magia norocului.

Lasă un comentariu