Amazon’s Battle

Amazon’s BattleLuptați-vă prin junglele dense din America de Sud pentru a juca aparatul slot Battle 50 Amazoane. Alternativ, stați liniștit și jucați jocul slot de luptă 50 Amazoane din confortul casei pe un PC sau mobil. Știm ce preferăm și nu implică hacking prin pădurea tropicală.

Acesta este un cinci role slot care ia o parte din numele său de la 50 paylines care trec de la stânga la dreapta. Restul titlului vine de la tigru, topor, cal blindat, și frumoase femei amazoniene care umple ecranul. Cu cine se luptă? Nu știm niciodată, dar cu simboluri sălbatice stivuite, jocuri gratuite, jackpot-uri progresive și opțiunea de a câștiga câștiguri, povestea nu contează.

Jucați slotul online 50 Amazoane’ Battle la un cazinou recomandat pentru a vedea dacă cel mai puternic râu al Pământului vă poate lăsa plin de premii.Amplasate pe un fundal verde luxuriant, cele cinci role își aranjează simbolurile pe patru rânduri. Fiecare rolă este încadrată de un model extrem de complicat într-un efect de lemn sculptat, iar detaliile se extind la simbolurile realiste. Icoane de cărți de joc au tendința de a umple o mare parte a ecranului, și în timp ce acestea distrage atenția de la tema amazoniană, cel puțin aspectul lor regulat duce la combinații câștigătoare frecvente de la ei.

Amazon’s BattleVeți avea nevoie de trei sau mai multe pe o linie de plată, începând din partea stângă pentru a câștiga un premiu. Simbolurile plătitoare mai mari includ un tigru magnific care se odihnește în jungla aparatului slot Battle 50 Amazoane. Tigrii sunt originari din Asia, nu din America de Sud, dar, ca și râul, am ignora acest mic detaliu și am merge cu fluxul. Cele patru femei războinice vă vor atrage atenția. Aceste fete superbe, în costume de îmbrățișare a corpului și fețe pictate, arată gata să meargă la război.

Uită-te deasupra rolelor, în cazul în care veți vedea patru valori de jackpot progresiv. Vă vom arăta cum să le câștigați mai departe în revista noastră 50 Amazoane’ Battle slot machine.

Grafica de top sunt un credit pentru artiștii de la EGT sau Euro Games Technology. Cu sediul în Bulgaria, EGT este cu greu la epicentrul dezvoltării jocurilor de cazino online, dar jocurile lor sunt populare în întreaga lume.

Lasă un comentariu