4 of a kind

4 of a kind

Pokerul este unul dintre cele mai renumite jocuri din lume, practicat în întreaga lume și cu o multitudine de turnee și competiții profesionale. Nu există nici un cazinou care nu are mese de poker pentru a juca în fața altor jucători sau crupierul. Aici vă oferim posibilitatea de a încerca jocuri de poker online gratuit, fără a folosi bani și fără a fi nevoie să facă descărcări sau înregistrări.

Jocuri pacanele gratis cu poker

Originile pokerului așa cum o știm astăzi sunt incerte, deși teoria cea mai acceptată este că provine dintr-un amestec de mai multe jocuri. Printre ei persan ca NAS, precursor al poque francez, și jocul Renașterii primul. A început să devină popular cu publicul larg din anii 1970, când în Statele Unite a început World Series Of Poker în cazinouri.

Jocuri pacanele gratis cu poker

Iată câte cărți aduce fiecare simbol și ce valori au premiile:

Obiectivul în joc este, prin combinația de cărți, pentru a obține o mână mai bună decât rivalii sau crupierul pentru a câștiga runda. În poker variațiile jocului sunt practic nelimitate, există o serie de opțiuni în funcție de stilul de jucător sunteți sau ceea ce preferați să încercați la momentul respectiv. Aici, la Casino Alto, puteți încerca gratuit diferite jocuri de poker și puteți alege care dintre ele este preferatul dvs.

Cârțile valorează în felul următor:

Ceva care nu se schimba de la o versiune la alta sunt combinațiile de cărți, și valoarea lor. Puteți câștiga cu aceste carduri, de la o valoare mai mică la cea mai mare:

Carte mare: vă veți învinge adversarul dacă niciunul dintre voi nu are o combinație de cărți valabile și cea mai mare carte este mai mare decât a lui.

Jocul este de fapt mult mai simplu decât pare. Să recapitulăm cum decurge!

  • Perechi: două cărți de aceeași valoare.
  • Perechi duble: combinație de două perechi de cărți.
  • Trio: trei cărți de aceeași valoare.
  • Scară: combinație de cinci cărți cu valori consecutive.
  • Culoare: cinci cărți de aceeași culoare sau culoare.
  • Complet: combinație de trei și un cuplu.
  • Pocher: patru cărți de aceeași valoare în mână.
  • Scara de culoare: cum ar fi scara, dar fiind cărțile de aceeași culoare sau costum.
  • Flush flush: la fel ca cel precedent, dar cu cărți de la 10 la as.

Jocul este de fapt mult mai simplu decât pare. Să recapitulăm cum decurge!

Lasă un comentariu