Toate sloturile

Toate sloturileRoman Riches este un film de 5 role, 20 de linii de plată de la Casino Leapfrog cu o temă românească setată în partea din spate a perioadei imperiale. Acest slot video multiline are caracteristici precum: free-spins, scatters, wilds, și un joc de noroc.

Jocuri de păcănele online şi jocuri cazino online gratis

Slotul Roman Riches are mai mult de 37 de combinații câștigătoare cu diferite simboluri câștigătoare, cum ar fi pot de monede de aur simbol ca scatter, Coliseum Roman ca wild și simbolul jackpot, de asemenea. Alte simboluri de plată sunt războinicul roman, tigrul, steagul, săbiile, trofeul, intrarea Colosseumului roman etc. Majoritatea simbolurilor rolă au propriile animații însoțite de un sunet interesant de fundal.

Cum se joacă la păcănele: reguli simple, de bază

Slotul Roman Riches are o caracteristică de rotiri gratuite care este declanșată o dată ce trei sau mai multe simboluri scatter apar oriunde pe role. Jucătorii vor avea nevoie pentru a alege unul din patru opțiuni de spin gratuit cu până la 4x multiplicator.

Toate simbolurile folosite în acest slot Roman Riches sunt legate de tema acompaniată de animații fantastice care vor reaminti jucătorilor despre perioadele românești. Prezentarea acestui slot va atrage oricare dintre entuziast slot video.

Recomandări jocuri de păcănele gratuite

Recomandări jocuri de păcănele gratuiteDimensiunea monedei variază de la 0.01 dolari la 0.50 dolari și pariul maxim pe spin este de 100 de monede. Acest slot este o opțiune bună atât pentru jucătorii de fise, cât și pentru cei care caută jocuri cu pariuri maxime.

Simbol Wild: Coliseum-ul Roman este simbolul wild în acest slot care înlocuiește, de asemenea, pentru orice alte simboluri, cu excepția simbolului scatter pentru a forma o combinație câștigătoare cu plată triplă.

Tipuri de simboluri la păcănele online

Simbolul Scatter: oala de monede de aur este simbolul scatter în slotul de bogății romane. Atunci când 2 sau mai mult oală de simboluri de monede de aur apare oriunde pe rolă, se va declanșa plata scatter de până la 100x Total bet și trei sau mai multe dintre ele va declanșa caracteristica rotirilor gratuite.

Ce trebuie să ştii înainte să joci jocuri de păcănele online

Rotiri gratuite: caracteristica Free spins declanșează atunci când trei sau mai multe vase împrăștiate de monede de aur apar oriunde pe role. Jucătorii vor trebui să aleagă una din patru opțiuni de rotire gratuit pentru a începe caracteristica. Cele patru opțiuni vor fi 6 rotiri gratuite cu un multiplicator 4x, 8 rotiri gratuite cu un multiplicator 3x, 12 rotiri gratuite cu un multip 2x

Lasă un comentariu