Joker Poker

Joker Poker

Mucalit pocher este un film frumos pocher mașină proiectat de iSoftBet. Jokerul este evidențiat aici datorită virtuții sale de a putea ridica calitatea mâinii astfel încât combinația formată să fie cât mai mare posibil.

Aceasta nu este o glumă. Jackpot-ul Joker Poker de la Isoftbet este unul dintre cele mai fenomenale dintre mesele de poker online: până la 5.000 de jetoane. Acest câștig este disponibil pentru jucătorul care a pariat 5 chips-uri pe o mână și a găsit o combinație de o culoare regală fără un joker.

Jucătorul poate alege să parieze între 1 și 5 chips-uri pe mână. Și un simbol costă între 0.10 și 2 €. O singură mână poate fi redată într-un joc Isoftbet Joker Poker.

Cum se joacă Joker Poker gratis

Copita constă dintr-un pachet de 52 de cărți clasice, plus o carte de joker. După pariere, jucătorul primește primele 5 cărți. El le studiază și decide să arunce sau să păstreze fiecare dintre aceste cărți. Cele care trebuie păstrate sunt selectate făcând clic pe butonul “Hold” de sub fiecare carte. Cardurile neselectate sunt înlocuite cu altele noi după ce jucătorul face clic pe butonul “Deal”.

Cea mai mică mână câștigătoare pe Joker Isoftbet pocher Jocul este o pereche de ași sau două perechi. Și cea mai mare mână, cea care câștigă jackpot-ul, este o chintă regală fără un joker, adică o mână formată exclusiv din 10-J-Q-K-A de aceeași culoare.

Cum se joacă Joker Poker gratis

Jucătorul își poate folosi jokerul pentru a completa cartea lipsă ca parte a formării unei combinații câștigătoare. Un brelan poate fi obținut, de exemplu, cu o pereche și un joker. Jokerul poate completa 2-3-5-6 de aceeași culoare pentru a forma o culoare. Cu toate acestea, câștigul obținut nu este același pentru un jucător care găsește o culoare regală fără un joker și unul care își completează culoarea regală folosind un joker.

Lasă un comentariu