40 Super Hot

40 Super HotAcest joc este unul dintre seria fierbinte în care simbolurile clasice pentru mașini de fructe vor abunda. În acest Slot machine, veți avea o abundență de cireșe, lămâi, portocale, prune, pepeni, struguri.

Joc de pacanele 7777 cu fructe de top

Ele vor fi prezentate în culori clare luminoase, astfel încât să vă va absorbi ochii în ele și va fi răsfățat cu mediul în sloturi de fructe tipice. Sentimentul fierbinte va veni cu explozia de flăcări în joc, și cu anticiparea de victorii on-line atunci când rolele de spin și 40 de linii de plată dezvăluie ceea ce este nou și ceea ce a venit ca plăți. Puteți juca chiar 40 super fierbinte pe un dispozitiv mobil, astfel încât să puteți răsfăța în joc suculent fructe în orice moment, în orice loc, în joc gratuit.

Ce opțiuni ai în jocul 40 Super Hot

Ce opțiuni ai în jocul 40 Super HotJoaca 40 Super Joc Slot Hot Slot pentru rotiri gratuite on-line
Puteți vedea asemănarea la 20 Super fierbinte, dar aici este mai cald, cu de două ori mai multe linii de plată. Plățile vor veni din nou pentru 3-5 simboluri identice. Strugurii vor produce cea mai mare cantitate, 400 pentru 5 simboluri de struguri. Urmează pepenii și prunele, cu 200 pentru 5 simboluri identice ca cea mai mare victorie. Fructele rămase, lămâile, portocalele și cireșele, se vor extinde la 100 ca cea mai mare plată pentru 5 simboluri identice. 7 este sălbatic, ca în 20 Super fierbinte. Este roșu aprins, în stilul Slot Vegas gratuit. Cu ea, atunci când se substituie, veți obține câștigătoare combos. Aceasta va oferi, de asemenea, recompense proprii, cu 1.000 pentru 5 7s, și victorii mai mici pentru 3 și 4 7s. Steaua, Scatter, va produce 20.000 ca cea mai mare sumă, pentru 5 stele, și vor exista recompense pentru 3 și 4 combos stele prea.

Aceste fructe colorate se vor dovedi cu siguranță a fi foarte jucăuș și lucrativ, deoarece acestea dezvăluie ceea ce combos au făcut. Poți să te bucuri de victorie cu sălbăticia și steaua să se împrăștie. Flăcările care izbucnesc ori de câte ori Scorul o victorie va încălzi atmosfera cu emoție și motivați să joace pe.

Lasă un comentariu