Book of Ra Deluxe

Book of Ra DeluxeBook Of Ra Deluxe este un joc slot făcut de compania Novomatic și este bine cunoscut pentru jocurile lor slot. Ei au făcut deja alte două cărți de jocuri Ra, astfel încât aceasta ar trebui să fie o îmbunătățire față de ceilalți. Chiar și așa, Cartea lui Ra Classic este încă jucată de mulți din cauza gameplay-ului bun. Cartea jocului slot clasic Ra are 9 linii de plată, spre deosebire de versiunea Deluxe, care are 10 linii de plată.

Ce noutăți avem în jocul de pacanele Book of Ra Deluxe

Ei bine, tema principală a acestui joc slot este Egiptul Antic. Exploratorul intră într-o aventură pentru a găsi relicve ale Egiptului Antic și întâlnește capcane și locuri periculoase. Puteți vedea unele simboluri definitorii în joc și interfața de utilizator are o paletă de culoare frumos care reflectă tema.

Jocul dispune de 5 role și 10 linii de plată, astfel încât nu există atât de multe linii în cazul în care puteți câștiga ca în alte jocuri, dar aceasta compensează cu ajutorul bonusurilor. Aveți locul As la 10 ca simboluri normale și, desigur, personajul principal, exploratorul ca simbol sălbatic. Aveți, de asemenea, simboluri ca gândacii scarabei și statuile de aur.

Noutăți pacanele 7777

Noutăți pacanele 7777Dacă reușiți să obțineți cel puțin trei cărți de simboluri Ra oriunde pe role, atunci veți începe 10 rotiri gratuite și veți obține, de asemenea, un frumos bonus Extinderea simbol. Jocul selectează în mod aleatoriu un simbol pentru a deveni un simbol suplimentar scatter care se extinde pe role.

Pacanele 777 cu jackpot progresiv

Dacă obțineți un simbol cu valoare redusă, atunci îl veți vedea mai des și asta poate fi bine, dar veți primi recompense mai mici. Dacă primești un simbol de plată mai mare, atunci dacă ai noroc, poți câștiga mult mai mult decât în mod normal.

Partea frumoasă este că, dacă reușiți să găsiți un alt 3 carte de simboluri Ra, apoi rotirile gratuite resetați oferindu-vă un alt 10 rotiri gratuite.

Lasă un comentariu