Lucky lady charm deluxe

Lucky lady charm deluxe

Ca și în cazul cărții RA clasic de Novoline, designul de bază al originalului sa schimbat puțin. Grafica a devenit un pic mai modern și mai clare, sunetul un pic mai strălucitoare și dezvoltatorii au dat Slot o linie de plată suplimentară. În caz contrar, este un slot machine tipic Novoline cu tot ceea ce fanii cazinoului apreciază despre sloturile acestui dezvoltator.

Runda bonus la pacanele ca la aparate

Grafica, da, întregul ecran sunt păstrate relativ simple. Fundalul este maro cu logo-ul verde-auriu în partea de sus a ecranului. Terenul de joc este galben ocru luminos și oferă un contrast bun și plăcut. Acest lucru face câmpurile individuale ușor de recunoscut chiar și pe dispozitive mobile mici.

Pe ambele părți cele 10 rânduri câștigătoare ies în evidență în culori. În partea de jos a ecranului sunt comenzile și afișajele. Chiar și nou-veniții Casino vor găsi drumul lor aici în câteva secunde.

Ca și predecesorul său, Lucky Lady’s Charm Deluxe este format din 5 role cu 10 linii de plată pe 3 nivele. Simbolurile norocoase cunoscute, cum ar fi Horseshoe, Clover Leaf, Valea de Aur, gărgărița și laba de iepure, servesc drept simboluri.

Runda bonus la pacanele ca la aparate

Șanse extinse de câștig

La începutul acestui slot machine puteți determina cât de multe linii de plată pe care doriți să joace și ce pariu plasați pe linie. Acest lucru poate fi de la 40 de cenți la 100 de euro pe Spin. Cu o șansă maximă de câștig de 27.000 de euro, slotul este, de asemenea, interesant pentru toți cei cărora le place să parieze puțin mai mult și să joace mai fără riscuri.

Câștigurile sunt numărate în unele simboluri începând de la 2 într-o linie din stânga. Cu toate acestea, numerele și literele (9, 10, J, Q, K, A) sunt mai mult un premiu de consolare și sunt responsabile pentru păstrarea contului jucătorului în balanță.

Cu simbolurile norocoase veniți apoi ceva mai devreme în zona câștigătoare interesantă. După fiecare victorie în rundele normale aveți opțiunea de a dubla până la 5 ori într-un joc bonus.

Șanse extinse de câștig

Lasă un comentariu