Pacanele clasice

Pacanele clasiceGames Room este o descărcare gratuită în secțiunea Jocuri la cerere, împreună cu alte 2 pachete de joc pentru download în secțiunea game add-ons (ambele sunt gratuite ))

Tipuri de jocuri de păcănele clasice

Cu toate acestea, odată ce intri în mica ta lume privată va trebui să scoți portofelul/poșeta și să începi să cheltuiești.
Ideea este destul de simplu, camera de jocuri este o zonă virtuală pe care le puteți umple cu jocuri retro, cum ar fi miriapod, Red Baron și mai mult.
Acestea vin de fapt sub formă de dulapuri pe care le puteți plasa în jurul arcadei virtuale unde tu și prietenii tăi le puteți vedea și desigur, le puteți juca.

Cei mai importanți producători de jocuri de păcănele vechi

Cei mai importanți producători de jocuri de păcănele vechiAcest arcade virtual este un loc luminos și vesel, alcătuit din “camere” separate, pe care le puteți furniza cu teme, recuzite și, desigur, dulapuri de jocuri.
Pe măsură ce obțineți dulapuri de joc Prietenii tăi Avatars va pop rotund și le puteți viziona jocurile și de a face dans ciudat.
Din păcate nu poți să-ți controlezi avatarul și să te plimbi pe aici, ceea ce simt că e o ocazie ratată, în schimb faci schimb între camere cu o mișcare de băț.

Ah, dar o grație de economisire este capacitatea de a merge verifica afară prietenii tăi Arcade, cu doar câteva buton de apăsare puteți merge în Arcade lor și a verifica acolo jocuri și răscumpăra jetoane pentru a obține jocuri gratuite pe jocuri.
Pentru a iniția mai departe experiența, vă puteți provoca, de asemenea, prietenii să bată scorul dvs. mare pe jocuri, împreună cu opțiunea de a trimite o batjocură pentru ei, de asemenea.

Recomandările noastre de sloturi clasice

Sala de jocuri are, de asemenea, un sistem de nivelare, ciudat.
Pe măsură ce câștigi medalii, pe care le câștigi pentru a bate scoruri mari etc., te ridici la un nivel care îți permite să deblochezi teme noi,recuzite și multe altele.
Se pare că este nevoie de un pic de efort pentru a nivela în sus, deși și va trebui să cumpere câteva jocuri doar pentru a ajunge la nivelul unu.

Lasă un comentariu