5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot

Pentru prima dată, Google holding Alphabet oferă o perspectivă asupra dezvoltării afacerilor YouTubes și Google Cloud. Veniturile YouTubes din publicitate au crescut cu 36 la sută, până la 15,1 miliarde de dolari în anul precedent. Ca urmare, afacerea de publicitate a platformei video a crescut de două ori mai rapid decât vânzările grupului (18% până la 161,9 miliarde de dolari).

Câștiguri Hot

Veniturile anuale ale Google Cloud au crescut chiar cu 53 la sută la 8.9 miliarde de dolari. Acest lucru este evident din cifrele de afaceri ale grupului Alfabet publicat luni seara. Practic, toate veniturile provin de la Google, unde cea mai mare parte, la rândul său, provine din publicitatea care a fost plasată în jurul propriilor servicii Google: +15% până la 98,1 miliarde de dolari.

Comparativ cu 2018, profitul operațional anual al Alphabet a crescut cu un sfert la 34,2 miliarde de dolari, în plus față de celelalte profituri, care au scăzut cu un sfert la 5,4 miliarde de dolari. După deducerea impozitelor de 13,3 la sută rămân 34,3 miliarde de dolari profit net (+12%).

Câștiguri Hot

Iată care sunt simbolurile cele mai norocoase în acest joc:

A fost prima prezentare a numerelor de afaceri pentru Sundar Pichai în noul său rol ca CEO alfabet după fondatorii Google Serghei Brin și Larry Page a demisionat în decembrie.

Într-un apel conferință cu analiștii financiari, Pichai a subliniat, printre altele, succesul Android App Store, care funcționează în prezent sub numele de “Google Play”. Deoarece acest App Store există, operatorii App au luat 80 miliarde de dolari SUA cu ea.

Jackpoturi oferite aleatoriu

Pentru anul curent, Pichai scrie patru obiective principale în cărțile personalului său: “în primul rând, să dezvolte cele mai utile produse pentru toată lumea”, a spus managerul. În al doilea rând, este vorba despre încrederea utilizatorilor, motiv pentru care Google investește mult în protecția și securitatea datelor.

În al treilea rând, este vorba despre succesul pe scară largă. Infrastructura proprie ar trebui utilizată mai bine pentru diferite servicii în același timp, servicii precum Asistentul Google funcționează pe mai multe platforme. “Şi în al patrulea rând, de a crea valoare durabilă.”(ds).

Jackpoturi oferite aleatoriu

Lasă un comentariu