Shining Crown

Shining Crown

Aparatul gratuit de fructe are 3 role și 5 linii de câștig. Jocul online foloseste 8 caractere diferite. Pentru a câștiga, aveți nevoie de 3 simboluri identice pe una dintre linii. Simbolul roșu de cireș este un simbol special.

Un singur simbol de acest tip la începutul sau la sfârșitul liniei (adică pe prima sau a treia rolă) este suficient pentru ca pariul jucătorului să se transforme într-o victorie cu un factor X2.

Dacă “Cherry” Cade în orice colț al ecranului (dar nu în mijloc), acestea sunt situate imediat pe 2 linii și ambele sunt considerate câștigători. “Cherry” în centru nu aduce nici o victorie, cu excepția cazului în care mai multe “cireșe” cad pe aceeași linie.

Nu există bonusuri, jocuri bonus și jocuri online riscante pentru a dubla. Dar combinațiile câștigătoare cad foarte des și acest lucru nu permite jucătorului să se relaxeze pentru un minut. Cum de a juca Fruit slot machine online?

Pacanele online cu simboluri delicioase de fructe

În timp ce joacă, Joker poate înlocui alte simboluri, ceea ce face posibil pentru a obține cele mai bune recompense. Celelalte simboluri ale jocului gratuit Fruit sunt:

– struguri

– pepene verde

– Portocaliu

– prune

– Cherry

– Lămâie.

Pacanele online cu simboluri delicioase de fructe

Pentru a începe jocul în slotul Fruit, utilizatorul trebuie să apese butonul Play Now. Apoi trebuie să alegeți numărul dorit de împrumuturi utilizând cursorul. Acesta variază de la 0,5 la 500 de credite. Apoi, faceți clic pe butonul Plătiți.

  1. În contul inițial de joc al mașinii există 500 de credite. În primul rând, utilizatorul trebuie să stabilească numărul de rânduri și rata pe rând.
  2. Numărul de rânduri este setat folosind semnele “+” și “-“. Acesta variază de la unu la nouă. Și puteți alege numai numere nepereche, și anume: 1, 3, 5, 7, 9. Când selectați numărul de linii, liniile de plată corespunzătoare sunt evidențiate pe rolele slotului.
  3. Pariul pe linie și numărul de linii sunt indicate folosind semnele ” + “și” -“. Valoarea sa minimă este de 0,05 credit, iar limita maximă este de 10 credite.
  4. Pariul total este determinat prin înmulțirea numărului de linii cu pariul pe linie. Acesta variază de la 0,05 credit (1 linie, pariu pe linie – 0,05) la 90 de credite (9 linii, pariu pe linie – 10 credite).

Lasă un comentariu