Top cinci trupe rock legendare românești

Top cinci trupe rock legendare românești

Când lucrătorii din metal se mișcă să-și urmeze idolii, se mișcă cu adevărat. Și în masă. Trenurile, mașinile, autostopul, tricourile negre și părul lung, nimic nu oprește “miliția metalică”, să nu mai vorbim de Iron Maiden, care nu sunt doar un grup de metal: ei sunt grupul de metal, un cult la care adepții sunt devotați maniacal.

#5 – Compact

Și totuși este 1993, britanicii nu mai sunt dominatorii lumii muzicii extreme. Depășit în celebritate de Metal intensitate de la Pantera și atitudinea stradaiola de Guns n Roses, cinci sunt, de asemenea, să fie supuse la abandonarea solistul Bruce Dickinson, care la finalul turului se blochează un microfon pe un cui pentru a se dedica familiei și…

#4 – Celelalte Cuvinte

Ia brevetul de linie pilot de aeronave pentru zborurile intercontinentale. Și, de fapt, turneul este plin de date în locuri unde trupele străine de rock nu ajung exact des: Priolo, în provincia Syracuse, dar și Reggio Calabria.

#4 – Celelalte Cuvinte

#3 – Vița de Vie

Toate problemele pe care fanii nici măcar nu le iau în considerare, atrase așa cum sunt, în special cele din sudul Italiei, de posibilitatea de a nu trage zece ore de tren minim ca de fiecare dată. Și palatul lui Priolo se umple.

#2 – Iris

În grup există tensiune, iar scena, cu mascota omniprezentă Eddie, proiectată cu treisprezece ani mai devreme de Derek Riggs, este fundalul relațiilor, nu numai muzicale, ci și umane, care se vor sfărâma. Cei care se află sub scenă, problemele personale ale grupului nu le pasă deloc.

#2 – Iris

#1 – Phoenix

Furios Headbanging, pedepsirea cântecelor înalte, țipând, pogo violente, ingredientele pentru o seară de neuitat sunt toate acolo. Deși în criză, trupa arată ca întotdeauna un profesionalism lăudabil: atacuri de chitară furioase, bas galopant, tobe puternice și voce de la trei octave de extensie merg în delir masa de fani din toată Sicilia. Hit-urile, de la numărul fiarei pentru a alerga spre dealuri sunt toate, precum și bis.

Lasă un comentariu